Bildsvep från sommarteaterpremiären i Wendelas Hus

I går var det premiär på ”Kärlek är” i Wendela Hebbes Hus. Pjäsen, som skrivits av Cecilia Sidenbladh med regi av Eva Gröndahl,  inleddes med en minikonsert på ca 20 minuter i Signe Hebbes salong av Almqvistkännaren Mats Persson. Därefter flyttade publiken till Wendelas rum som förvandlats till Aftonbladets redaktion där medarbetarna Wendela och Love råkade träffas på eftermiddagen den 10 juni 1851, dagen före Almqvists flykt från Sverige. Där fick man uppleva en ”verbal explosion” utan like av dessa två spännande och porträttlika personligheter. En minnesvärd timma.
Foto Birger Svanteson.

I går hade också SVT Nyheter ett inlägg om pjäsen. Här är länken
http://www.svt.se/nyheter/lokalt/sodertalje/fornuft-och-kansla-mots-i-hebbevillan?cmpid=del:pd:ny:20160815:fornuft-och-kansla-mots-i-hebbevillan:nyh

 

 

Loading Facebook Comments ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *