Ännu en härlig middag

0 kommentarer

Ja, veckorna går fort nu men det är så härligt när vi vänner lyckas tajma in en träff och njuta av en riktigt härlig middag tillsammans. Nu sågs vi nere på Rizzo som är en italiensk restaurang nere i Gamla Stan och där var jag, Bettan och Annika tillsammans med Louise hela kvällen igår. Maten är fantastisk och det känns härligt att kunna gå ut och unna sig god mat då och då.

Jag beställde in en charkbricka till förrätt och till huvudrätt njöt jag av husets lasagne som verkligen är en stor favorit hos mig. Kocken på Rizzo vet verkligen hur en bra lasagne ska göras och det är lika bra varje gång. Till efterrätt beställde jag in min favorit, en tiramisu. Det är verkligen en klassiker som går hem i alla väder.

Louise tipsade oss om ett gott rött vin från Toscana som var lite dyrare men det smakade verkligen bra och det känns fantastiskt bra att skölja ner den goda maten med ett minst lika gott vin!

Under middagen så flöt samtalet på som det alltid gör när vi vänner träffas. Annika berättade att hon ska börja på ett nytt jobb om ett par månader. Hon har sökt en tjänst hos ett företag som arbetar med skyddat boende för kvinnor som behöver det, till exempel kvinnor som levt i en destruktiv och våldsam relation.

Hon ser väldigt mycket fram emot det och vi alla skålade för hennes skull. Annika har jobbat så länge på Arbetsförmedlingen att vi skämtade om att hon skulle få en guldklocka nu när hon slutar. Men ärligt talat är jag väldigt glad för hennes skull för hon har inte trivts de senaste åren och det ska bli så kul för henne med en ny utmaning.

Vi bestämde att vi skulle gå ut på Rizzo en gång till under våren och ha lika trevligt igen nästa gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *