Ett nytt kapitel för gamla barnmöbler

0 kommentarer

Hej fina läsare, Wendela här!

Den senaste tiden har jag och mina fantastiska vänner från ’Wendelas Vänner’ känt en stark önskan att ge tillbaka till samhället på något sätt. Med alla de gamla barnmöbler som samlats på vinden, i källaren eller bara stått och samlat damm, insåg vi att det fanns en fantastisk möjlighet att skapa glädje för de som behöver det mest.

Så, under de senaste veckorna har vi samlat in, putsat upp och donerat dessa skatter till familjer som verkligen kan dra nytta av dem. Det känns helt enkelt underbart att se en gammal spjälsäng, som kanske höll mig eller någon av mina vänner när vi var små, få en andra chans hos en ny, tacksam familj.

Vårt projekt har också gett oss möjlighet att knyta an till många fantastiska människor i vårt samhälle. Det har varit rörande att höra de berättelser och tack som vi fått från föräldrar som känt stor tacksamhet för en skötbord, en barnsäng eller en hög stol som de kanske inte haft råd med annars.

Att skänka bort dessa barnmöbler har inte bara handlat om själva föremålet, utan om att ge bort en del av våra egna minnen och låta dem fortsätta sitt liv på ett meningsfullt sätt. Varje skrapa, fläck eller liten skavank på möbeln berättar en historia, en del av vår uppväxt, som nu kan berika en annan familjs liv.

Vi på ’Wendelas Vänner’ uppmanar alla som kan att titta igenom sina hem och se om det finns något de kan donera till dem som behöver det. Inte bara barnmöbler, men kläder, leksaker, böcker – allt som kan få en andra chans i ett nytt hem.

Ett stort tack till alla er som redan har bidragit och till de som kanske överväger att göra det. Det är tillsammans som vi skapar en värld där kärlek, omtanke och gemenskap råder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *