Vännerna samlades igen

0 kommentarer

Hej hej alla underbara läsare som följer min blogg!

Nu har vi vänner samlats igen och det blev ett precis lika trevligt samtal som det brukar bli. Vi gick ut på en asiatisk restaurang och åt och drack gott tillsammans och det var en väldigt mysig kväll. Extra kul att vi äntligen gick till en asiatisk restaurang eftersom jag verkligen älskar thaimat. Nu höll jag det väldigt enkelt igår och beställde in vårrullar till förrätt och sedan tog jag en enkel pad thai till middag som huvudrätt. Det är kanske inte den mest spännande rätten men den är fantastiskt god och jag är väldigt nöjd med den som jag fick in.

Efteråt sköljde vi ner det med en enklare efterrätt i form av friterad banan med glass och sirap samt en irish coffee till det. Kanske inte den vanligaste blandningen men det fungerade bra för oss. Jag var väldigt nöjd med maten och kommer absolut att gå dit igen. Jag hoppas att vi kan ha fler träffar där.

Något som var extra kul var att Gittan som bor i Malmö numera var hemma på besök. Hon berättade massor om vad hon och Kenneth haft för sig med husbygget. De har byggt ett stort fint hus i ett nytt villaområde i Malmö och det ska bli kul att hälsa på när de är klara med huset och inredningen. Gittan är nämligen en mästare på att inreda, hon borde starta ett eget företag inom det!

Hon berättade också att de anlitat en städfirma i Malmö som de hittade via städfirmamalmo.se som har skött om deras hus på ett sätt som hon är väldigt nöjd med. Jag vet ju själv hur viktigt det är att hitta en bra städfirma och gläds verkligen med Gittan.

En annan rolig nyhet hon berättade är att hennes syster Ullis fått barn och att Gittan ska vara gudmor åt den lilla tösen. Jag avslutar inlägget med att önska stort grattis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *